Hytte, Elvestua, i fantastisk natur nær Tromsø

Elvestua er en av seks hytter som Tromsø JFF leier ut. Alle hyttene har flotte muligheter for fiske i ferskvann/elv eller havet, samt gode jaktmuligheter.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
50 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
2 km (sommer)
3 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Tromsø JFF

Tine Marie V Hagelin

95 16 51 31

tmvhagelin@gmail.com

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Hytta leies ut av Tromsø jeger og fiskerforening. Vi er en interresseorganisasjon for jegere og fiskere, tilsluttet Norges jeger og fiskerforening. I tillegg til å leie ut hytter, har vi kurs og aktiviteter innenfor jakt og fiske. Vi er en dugnadsdrevet organisasjon, alt arbeid drives på frivillig basis av foreningens tillitsvalgte.

Om hytta

Elvestua er en gammel, lun tømmerhytte fra omkring 1916. Den ble restaurert i 2016 og er en romslig hytte bestående av kjøkken, stor stue og to store hemser. To mellomstore familier bor godt i hytten. Båt i naust ved Fjellfrøsvatnet og båt i lombolaen ved hytta.  Begge er robåter. Det finnes redningsvester i ulike størrelser på hytta. Både for voksne og barn, men ta med en ekstra redningsvest så du er sikker på at du har vest i rett størrelse om du skal bruke båten. 

 

På Elvestua er det lagt til rette for at barn skal trives. Her er det en egen liten "lekeavdeling" med bøker, tegnesaker og leker (lego og biler etc) borte ved peisen. 

 

Fiske. Det er veldig gode fiskemulighete i nærheten av hytta. Du må kjøpe fiskekort på inatur.no før du tester fiskelykken. Det er ikke fiskekort inkludert i leie av hytta.

 

Det er innstallert solcellepanel på hytta. Alle rom, inkludert hemsene, har lys. 

 

Tilsyn. Vi er to hyttetilsyn på Elvestua. Vi setter stor pis på om du gir oss beskjed om du ser feil, mangler eller noe som er ødelagt ved hytta når du er der. Kontakt oss: Tine Marie V Hagelin (95165131), Lena Gudd (46519572) 

Se forøvrige vedlagte brosjyrer for mer info og bilder om hver enkelt hytte.

Fem av hyttene har båt. Jøvikstua (Ringvassøya), Molnes (Kvaløya ) og Nord-Kvaløyhytta (Nord Kvaløya) ligger ved havet. Straumshytta ligger litt inn på Kvaløya, Elvestua ligger ved Fjellfrøsvatnet i Indre Troms, mens Malangshytta ligger ved Fisklausvatnet i Malangen.

Døgnleie for hytta er kr. 875 per døgn. Medlemmer av Tromsø Jeger og Fiskerforening (hoved-, familie- eller barne/ungdomsmedlem) betaler en rabattert pris på kr 500 Sidemedlemskap gir ikke rett til rabattert prisVed booking skal medlemsnummer oppgis.  Vi vil ta stikkprøver mot medlemsregisteret og sjekke at dette tilbudet ikke blir misbrukt av ikke-medlemmer. Medlemmer som har betalt fullpris, vil få refundert differansen minus diverse gebyrer ved å sende en e-post til ivar@oli.no vedlagt kvittering, medlemsnummer og kontonummer.

 

Avbestilling/refusjon; Det tilbakebetales ikke leie etter at kjøp er gjennomført, f. eks. om du skulle ombestemme deg, det ble dårlig vær, ved  sykdom o.l.

Cancelling/refund of payment: After booking is completed no refund of payment will be done no matter whats the reason for not using the cabin (changing of mind, illness, bad weather etc.)

Parkering ; Ved ankosmt over Vårtun, skal det parkeres på  venstre side før bom til gården Vårtun.

Parking; at the arrival over Vårtun on the left before the barrier to the farm Vårtun

 

Videreutleie;  Videreutleie av hyttene er ikke tillatt. Det samme gjelder leie av hyttene for kommersielle formål (f.eks. turisme) med betalende gjester/kunder.

 


Generell beskrivelse

Alle hyttene er utstyrt med gassbluss, Jøvikstua har gassfyrt komfyr med ovn. Det er to gassflasker på hver hytte. Gi beskjed om eventuelle tomme gassflasker når du leverer inn nøkkelen. Tomme gassflasker kan eventuelt settes inn hos Andresens Våpenforretning. Gi oss i tilfelle beskjed.

Alle hyttene har vedovn for oppvarming, Jøvikstua har i tillegg panelovner. Til belysning må brukerne selv ta med stearinlys. Noen hytter har også parafinlampe. Jøvikstua har elektrisk belysning og en hovedstrømbryter som skal slås av ved avreise.

Hyttene har tilstrekkelig med kjøkkenutstyr og dekketøy, men den enkelte må ta med sovepose. Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hyttene. Tomgods og annet avfall skal taes med i retur. Ta med talglys!

 

Hunder er velkomne, men de skal ikke ligge i møbler/senger.

 

Beliggenhet

Kart 1533 II Tamokdalen, posisjon 337 620

 

 

Ha et fint opphold på Tromsø Jeger og Fiskeforenings hytter.

Hytte-/Avbestillingsregler

Leier plikter å rengjøre hytta skikkelig etter endt opphold.

Hund er tillatt, men ikke i senger.

Nøkkelhenting

Nøkkel ligger i nøkkelboks med kodelås ved inngangsdøra. Koden til nøkkelboksen oppgis på kvitteringen som blir tilsendt ved fullført kjøp

 

Båtnøkkel henger på hytta og skal før avreise henges tilbake på plass.

 

Veibeskrivelse

Hytten ligger ved Widdinglombolaen, ca 1 km nedenfor Fjellfroskvatnet, i Balsfjord kommune. Ta av hovedvei til høyre 2,5 km etter å ha passert Holt i retning Øverbygd, ved skilt ØJFF/Lerduebane. Følg veien herfra rett fram 3,4 km til gården Vårtun. P-plass på venstre side før gården. Gå herfra langs skogsveien ca 2 km opp til lombolaen og hytta. Hytta ligger på venstre side av veien, nordøst for lombolaen. Stien tar av til venstre i en slak bakke. Hytta sees ikke fra veien.

 

OBS: Nøkkelboks  

 

PÅ VINTER HUSK SJEKK ISFORHOLD PÅ LOMBOLA.

 

DET ER FORBUDT Å KJØRE INN SKOGSVEIEN FORBI VÅRTUN!

 

 Om vinteren og fram til påske brøytes ikke veien. Da må det parkeres nede ved hovedveien (Rv 87). Herfra og inn må en bruke ski eller truger.  totalt ca. 5,5 - 6 km.

 

Kart 1533 II Tamokdalen.

GPS-posisjon 69.05864 N 19.33610 Ø (WGS84).

Andre aktuelle tilbud