Hytte, Jøvikstua, i fantastisk natur nær Tromsø

Jøvikstua er en av seks hytter som Tromsø JFF leier ut. Alle hyttene har flotte muligheter for fiske i ferskvann/elv eller havet, samt gode jaktmuligheter.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
16 personer
Antall soverom
3
Areal
100 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
9 km (sommer)
9 km (vinter)

Veibeskrivelse

Du kommer deg til Jøvikstua enten med båt, eller ved å gå over fjellet fra Skarsfjorden, ca 9 km. Foreningen har en båt liggende i Skarsfjorden på Ringvassøy - på siste neset før du kommer til kraftstasjonen. Båten kan fritt benyttes. Den er kvit, merket NJFF. Dere må selv medbringe motor. På vinterstid anbefales å gå på ski over fjellet da Nordbotn (hvor båten ligger) ofte er islagt slik at en ikke kommer ut til Skarsfjorden. 

 

Kart 1535 III Rebbenesøy

UTM posisjon 180 695.

GPS koordinater (WGS 84):

70.01749 N, 18.84762 Ø

 

Om oss

Hytta leies ut av Tromsø jeger og fiskerforening. Vi er en interresseorganisasjon for jegere og fiskere, tilsluttet Norges jeger og fiskerforening. I tillegg til å leie ut hytter, har vi kurs og aktiviteter innenfor jakt og fiske. Vi er en dugnadsdrevet organisasjon, alt arbeid drives på frivillig basis av foreningens tillitsvalgte.

Kontakt oss

Tromsø JFF

Edmond Hansen

+47 957 84 693

edmond.hansen@multiconsult.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Alle hyttene har flotte muligheter for fiske i ferskvann/elv eller havet, samt gode jaktmuligheter.  Bare medlemmer i TJFF har adgang til jakt. 


Fem av hyttene har båt. Jøvikstua (Ringvassøya), Molnes (Kvaløya ) og Nord-Kvaløyhytta (Nord Kvaløya) ligger ved havet. Straumshytta ligger litt inn på Kvaløya, Elvestua ligger ved Fjellfrøsvatnet i Indre Troms, mens Malangshytta ligger ved Fisklausvatnet i Malangen.

 

Båter: Linder 440 alu.båt i naustet ved hytta. Silver Viking 15 fots i Skarsfjorden på neset før kraftstasjonen i Nordbotn. På begge kan brukes motor med kort stamme, 5-8hK. På Silver Vikingen kan det brukes motor inntil 10hK. Dere må selv ha med motor! Varsles det vind med styrke over 5m/s bør ikke denne båten brukes da den har begrensninger i grov sjø i munningen av Skarsfjorden. Etter endt bruk skal denne båten legges med kjølen opp og godt opp fra fjæra. Årene legges inn under båten som bindes fast med tau!  På vinteren er ofte Nordbotn islagt og båten derfor ikke tilgjengelig for bruk. I stedet anbefales å gå på ski over fjellet. Ny fastfortøyning ved Jøvikstua ble lagt ut i september 2015. Den er dimensjonert for båter opp til 16-17 fot. På fjære sjø blir det svært langgrunt utafor båtstøa! Legges båt her, skjer det på eget ansvar!

 

Jøvikstua ligger i Jøvika ved Skagøysundet på Ringvassøya. Hytta har elektrisk strøm og rikelig med ved og gass, samt båt i naustet og i Skarsfjorden. Jaktterreng for medlemmer, fiskevann og havfiske.

 

Se forøvrige vedlagte brosjyrer for mer info og bilder om hver enkelt hytte.

Døgnleie for hytta er kr. 900 per døgn.Medlemmer av Tromsø Jeger og Fiskerforening (hoved-, familie- eller barne/ungdomsmedlem) betaler en rabattert pris på kr 450,-. Sidemedlemskap gir ikke rett til rabattert pris. Ved booking skal medlemsnummer oppgis.  Vi vil ta stikkprøver mot medlemsregisteret og sjekke at dette tilbudet ikke blir misbrukt av ikke-medlemmer. Medlemmer som har betalt fullpris, vil få refundert differansen minus diverse gebyrer ved å sende en e-post til ivar@oli.no vedlagt kvittering, medlemsnummer og kontonummer.

 


Avbestilling/refusjon; Det tilbakebetales ikke leie etter at kjøp er gjennomført, f. eks. om du skulle ombestemme deg, det ble dårlig vær, ved  sykdom

o.l.

Cancelling/refund of payment: After booking is completed no refund of payment will be done no matter whats the reason for not using the cabin (changing of mind, illness, bad weather etc.)

 

 Videreutleie;  Videreutleie av hyttene er ikke tillatt. Det samme gjelder leie av hyttene for kommersielle formål (f.eks. turisme) med betalende gjester/kunder.

Booking of our cabins for commercial purposes (tourism ) with paying customers is not accepted. The same applies to offering further rental to other persons.

 

 Hunder er velkomne, men de skal ikke ligge i møbler/senger. På Jøvikstua er det to store hundebur i gangen. Bruk disse.


Spørsmål? Send e-post til oystein@sjomatgleder.no

 

Generell beskrivelse

Alle hyttene er utstyrt med gassbluss, Jøvikstua har gassfyrt komfyr med ovn. Det er to gassflasker på hver hytte. Gi beskjed om eventuelle tomme gassflasker når du leverer inn nøkkelen.

Alle hyttene har vedovn for oppvarming, Jøvikstua har i tillegg panelovner. Bruk gjerne disse til oppvarming i tillegg til ved. Til belysning må brukerne selv ta med stearinlys. Noen hytter har også parafinlampe. Jøvikstua har elektrisk belysning.

Hyttene har tilstrekkelig med kjøkkenutstyr og dekketøy, men den enkelte må ta med sovepose. Brukerne skal selv stå for rengjøring og stell av hyttene. Tomgods og annet avfall skal taes med i retur.

For spørsmål, kontakt oss på e-post post@tjf.no

 

Beliggenhet

Kart 1535 III Rebbenesøy, posisjon 180 695.

 

TJFF regler for leie av våre hytter under Corona

  1. Dra ikke på hyttetur dersom du har forkjøleslesymptomer.
  2. Lakenpose eller sovepose kombinert med eget putetrekk skal benyttes.
  3. For å opprettholde regelen om en meters avstand kan kun halvparten av sengene på hytta brukes. Det kommer frem av beskrivelsen for de enkelte hyttene på iNatur hvor mange sengeplasser det er. Begrensningen gjelder ikke dersom alle gjestene tilhører samme husstand eller kohort f.eks. nære kolleger på en mindre arbeidsplass
  4. Hyttene er utstyrt med hånddesinfeksjonsmidler og tørkepapir, men ta gjerne med egne desinfeksjonsmidler og tørkepapir.
  5. Avbestilling pga Covid situasjonen refunderes ikke, men følger samme regler som øvrige bestilling/avbestilling
  6. Ved smitteutbrudd eller mistanke om leietakere som er syke av coronavirus må en dra hjem og kontaktperson i TJFF varsles i tillegg til smittevernoverlegen i kommunen.

  7. Hyttenes ordinære regler skal selvfølgelig også følges.
    Manglende etterlevelse kan medføre utestengelse fra våre hytter.

 

Vi ber alle våre besøkende hjelpe til med grundig renhold, hyppige brukte berøringspunkter som dørhandtak, dolokk, lysbrytere, håndtak på vannbøtter, vedovn, brytere til gassapparat bør vaskes og sprites før avreise. Brukt dekketøy og utstyr på kjøkken vaskes grundig og skylles i godt varmt vann. Alle må følge de gjeldende smittevernråd.

 

Ha et fint opphold på Tromsø Jeger og Fiskeforenings hytter.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Leietaker plikter å rengjøre hytta skikkelig etter endt opphold. Det er støvsuger og vaskeutstyr på hytta.

Hunder er hjertelig velkomne, men ikke i senger, stoler eller i sofa. Det står to hundebur i yttergangen som med fordel kan benyttes av innehunder.

Det er ikke mulig å avbestille etter fullført bestilling, og heller ikke mulig å få refundert betalt beløp. Tromsø jeger- og fiskeforening har ingen ansatte, alt arbeid drives på dugnadsbasis. Vi har derfor ingen organisasjon som kan følge opp avbestillinger og refusjoner.

Nøkkelhenting

Nøkkel er plassert i nøkkelboks ved inngangsdøra på hytta. Koden til nøkkelboksen oppgis på kvitteringen du mottar ved fullført kjøp. Nøkkelen legges tilbake i nøkkelboksen ved avreise.

Andre aktuelle tilbud