Fiske med gratis båt på Bodø JFF's eiendom ved Steigtindvatnet

Gratis båt ved kjøp av fiskekort på strandsonen til Bodø JFF's eiendom. Medlemmer i Bodø JFF fisker og bruker båten gratis. Medlemmer og barn under 16 år trenger ikke å kjøpe fiskekort.

Arter

  • Ørret
  • Røye

Beliggenhet

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt selger

Bodø JFF

Leder sportsfiskeutvalget Tor-Helge Pedersen

45048846

tor-helge@outlook.com

Kjøp fiskekort her

Om selger

Bodø Jeger- og Fiskerforening, Postboks 535  8001 BODØ 
E-mail: bodo@njff.no
Hjemmeside: www.bjff.no

Leder sportsfiskeutvalget Tor-Helge Pedersen  mobil 45048846

Leder Bodø JFF Arild Skarvik Pettersen, mobil 992 28 537

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Fiskekortet gjelder kun i avmerket sone. Medlemmer i Bodø JFF og barn under 16 år fisker gratis. Båt er gratis tilgjengelig for medlemmer og ikke-medlemmer som kjøper fiskekort. Båten har kjetting og kodelås. Medlemmer får tilsendt kode til båten på sms/e-mail. Ved kjøp av fiskekort får man koden til båten på kvitteringen. Hvis det er flere som ønsker å bruke båten ber vi alle utvise smidighet og bytte litt på å bruke den. 

Det er også laget et båtdrag som ligger i båten som gjør at det er greit også for en person å sette ut og ta opp båten. Husk å surre fast alt løst utstyr som årer, øsekar og båtoppdrag Båtoppdraget skal ligge i båten når det ikke er i bruk. Alle som skal bruke båten må ha på redningsvest. Det er ikke redningsvester ved båten så alle må ha med dette. Båten skal kun brukes i Steigtindvatnet. Det er ikke tillat å bruke den nedstrøms utløpet mot Festvåg.

Fisket følger nasjonale retningslinjer. Stang/isfiske og oter. Hvis du ønsker å bli medlem i BJFF, kan du melde deg inn her. Bodø JFF er grunneier på eiendommen Jegerheimen på Festvåg. Fakta om eiendommen finner du her. Det er kun medlemmer i BJFF som har lov til å fiske i de øvrige vannene på eiendommen - se kartet i linken til Jegerheimen.

Vegetasjonen i området er sårbar. Ta med egen bålved, bruk etablerte bålplasser og vær varsom med bålbrenning. Det er ikke mulig å sanke ved. De få furuene som er i området må få stå i fred. Det er observert at det er saget ned trær. Det er ikke akseptabelt. 

Du ferdes i nedbørsfeltet til Vestvåg vannverk. Ta hensyn og følg anvisninger på skilt fra Bodø Kommune. Ta med søppel hjem slik at vi tar vare på naturen.

Fiskeregler

Fiskekortet gjelder kun i avmerket sone. Medlemmer i Bodø JFF og barn under 16 år fisker gratis. Fisket følger nasjonale retningslinjer. Stang/isfiske og oter. Hvis du ønsker å bli medlem i BJFF, kan du melde deg inn her. Bodø JFF er grunneier på eiendommen Jegerheimen på Festvåg. Fakta om eiendommen finner du her. Det er kun medlemmer i BJFF som har lov til å fiske i de øvrige vannene på eiendommen - se kartet i linken til Jegerheimen.

Vegetasjonen i området er sårbar. Ta med egen bålved, bruk etablerte bålplasser og vær varsom med bålbrenning. Du ferdes i nedbørsfeltet til Festvåg vannverk. Ta hensyn og følg anvisninger på skilt fra Bodø Kommune. Ta med søppel hjem slik at vi tar vare på naturen.

Andre aktuelle tilbud