Ørretfiske Nordre Boksjø og omegn

Vi tilbyr fiske i over 100 fiskevann. Her finner du stillhet og spennende fiskemuligheter.

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret
  • Abbor

Beliggenhet

Kontakt selger

Halden Omegn Jeger og Fiskerforening

Sverre Berger

+4792656570

halden@njff.no

Kjøp fiskekort her

Om selger

Halden Omegn Jeger og Fiskerforening er en forening som er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som kan by på mange aktiviteter.

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Halden Omegn Jeger og Fiskerforening tilbyr fiske i over 100 vann og tjern.

Her kan du finne både stillhet og spennende fiskemuligheter. Du kan lete etter nye vann som få har fisket i før eller padle rundt med flytering i jakt på ørret med tørrflue, vente på at storabboren skal sluke agnet ditt på isen, eller la barna dra opp den ene småabboren etter den andre. Holder ikke dette er det bare å ta et morgenpass for å fylle stekepanna med nytrukket ørret en sval junimorgen.

Vi selger ikke fiskekort for Søndre Boksjø.

 

Ønsker du å vite mere om overnattingsmuligheter i dette området? Sjekk ut hafsrod.no 

Fiskeregler

Det kan kun benyttes sportsfiskeutstyr med stang og snøre, eller håndsnøre. Kortet er personlig. Det kan fiskes med maksimalt 2 stenger/håndsnører per kort ved bruk i åpent vann, og 4 stenger + 1 pimpelstikke/håndsnører per kort ved isfiske. Fiskestenger i bruk skal til enhver tid være innen rimelig rekkevidde (50 meter) for fiskeren.

Barn under 16 år fisker gratis.


Alt rennende vann er fredet. Det er lov å fiske i vannene hele året gjennom.

Følgende fisk SKAL, så fremt uskadet, og målt fra snutespiss til enden av halefinnens ytterste stråle, settes ut i vannet igjen;
• Ørret under 30 cm.
• Abbor over 30 cm.

Abbor på denne størrelsen innholder for mye kvikksølv til at den bør spises. I tillegg er de viktige og samtidig relativt sjeldne predatorer i økosystemet.


Følgende fisk bør, så fremt uskadet, og målt fra snutespiss til enden av halefinnens ytterste stråle, settes ut i vannet igjen;
• Ørret over 50 cm.

 

Ved gjenutsetting: husk å håndtere fisken skånsomt. Ha alltid våte hender. Og hold fisken i vannet så mye av tiden som du kan.

Fiskekortet inndras dersom innehaveren gjør seg skyldig i hærverk på skog, hytter, båter eller annens eiendom, eller bryter reglene for fiske gitt over.

Det skal ryddes opp etter leirplasser. Alt avfall skal tas med hjem. Det er ikke tillatt å brenne bål i tidsrommet 15. april – 14. september, og det manes til forsiktighet med åpen ild resten av året.

Fiskekortet skal alltid medbringes ved fiske, og kan ikke overdras til andre. På forlangende skal kortet vises til medlemmer av laget, da disse har kontrollmyndighet.

 

De årlige inntektene fra salg av fiskekort tilfaller HOJFF i sin helhet, til arbeidet for bedre fiskeopplevelser.