Ørretfiske i Kalvkruvatn og omegn

Eksklusiv fiskerett i Kalvkruvatn og fiske i øvrige vann i området for opptil 6 personer leies ut i følge med hytte.

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Veibeskrivelse

En anleggsbilvei (stengt for almen ferdsel) tar deg til Kalvvatn. Derfra går man en drøy km, krysser et vann med båt, går en ny km, og krysser så et nytt vann frem til hytta. 

Video

Om oss

Plahtes Eiendommer tilbyr jakt og fiske i storslagen villmark tilrettelagt med hytter, båter og alt som hører med for en vellykket tur i utmarken.

 

Besøk vår hjemmeside www.plahte.no for å finne flere tilbud på jakt og fiske!

Kontakt oss

Plahtes Eiendommer

904 01 799

kristoffer@plahte.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Fritt uttak av fisk under 1 kg.

1 fisk per gjest fra 1kg til 2kg i løpet av uken.

All fisk over 2 kg skal settes tilbake.

Mer detaljert beskrivelse

Eksklusiv fiskerett i vårt mest populære fiskevann. Kalvkruvatn anses å være av de beste vannene på eiendommen, både med tanke på størrelse og kvalitet. Gjester ved Kalvkruhytta har eksklusiv fiskerett i Kalvkruvatn og i Åbjøra nedstrøms vatnet og ned til Trongen. Elven ned fra Kalvkru er svært produktiv og har fine loner og stryk. I nedre del av området blir elven bredere og flatere. Det er mange fine plasser for fluefiske.

 

Fiskeretten gjelder i et ca 80.000 da stort område, fra Trongen og opp til demningen ved Øvre Kalvvatn, inklusive Nilsinetjønnan. Her er langt flere fiskevann enn hva man rekker over på en uke, og flere av de er virkelig gode.

 

Fiskerett kommer i følge med leie av Kalvkruhytta. Hytta er på ca. 45 m2. Fullisolert, enkel, men hyggelig og funksjonell. Et stort oppholdsrom med sofagruppe, spisegruppe og kjøkkenkrok.

Kalvkru ligger praktfullt til langt oppe i Åbjøravssdraget, med 8 km til nærmeste nabo.

Dette er et av våre beste steder for innlandsfiske i vann/elv.  Stedet anbefales kun for fjellvante folk. Stedet passer for opp til 4 (maksimalt 6) personer.

Les mer om Kalvkruhytta

 

 

Priser: 

Fiskerett for inntil 6 personer, inklusive overnatting i hytta "Kalvkru", i en uke:

Perioden 26.juni - 4. september: fra 3420,- NOK per person (20.500,- NOK)

 

Prisen gjelder for opptil 6 personer, og inkluderer hytte, fiskerett på store områder, båt med motor, bensin, ved, propan etc. For mer enn 6 personer kommer et tillegg på 2000,- NOK per person per uke.

 

Ved booking betales et depositum. Depositum per uke er 3.500,- NOK. Resterende sum innbetales før fastsatte frister innen ankomst. Det betales for gruppen i sin helhet. Nærmere betalingsinformasjon gis ved booking.

 

Ta kontakt dersom interesse eller spørsmål.

Fiskeregler

Gjester ved Kalvkru har enerett i Kalvkruvatn og ned til Trongen. 

Fisket fra Mellomvatn opp til Øvre Kalvvatn deles med de som leier naust ved Kalvvatn.

 

Sett deg inn i gjeldende fiskeregler innen fisket tar til. Fiskeregler finnes vedlagt

Gode fisketips

 

Kalvkruvatn og Åbjøra - Like ved hytta finner man kanskje det beste fiskevannet på eiendommen. Vannet har god bestand av ørret av meget god kvalitet der snittvekta ligger rundt 350 gram, men hvor det tas mye fisk over 1 kg hvert år. Største fisk som er kjent tatt her er 4,1 kg. Vannet er for det meste grunt, men med noen dypere steder og vannet har meget god reproduksjon. Mark og dupp, bunnmeite, flue, spinnere og små rappala er erfaringsmessig mye brukt. Fisket her og helt ned til Trongen er forbeholdt gjestene ved hytta. To robåter tilgjengelig.

 

Lonet i elva nedenfor Kalvkruvatnet -  Mye fisk av bra kvalitet, men mindre størrelse enn i Kalvkruvatnet. Elven ned fra Kalvkru er svært produktiv og har fine loner og stryk. I nedre del av området blir elven bredere og flatere. Redskap: Mark, spinner, sluk, flue. Det er fint fluefiske mange steder.

 

Mellomvatn - Meget godt fiskevann med ørret av god kvalitet. Snittvekt rundt 250 gram med fisk opp mot 1 kg. Største kjente fisk her er 2,6 kg. fra utløpet og mot Kalvkruvatnet er det noen loner der det erfaringsmessig er godt fiske. 

 

Ringvatnet - Regulert vatn. Lite fisk, men den fisken som er der er av god kvalitet. Fisk opp mot 3,5 kg.

 

Ringvassfjellet - Fisk av meget god kvalitet opp mot 2 kg.

 

Vann sør for Kalvkruvatn - Fisk av meget god kvalitet opp mot 1,5 kg.

 

I tillegg er det en god del fjellvann der det fiskes så sjelden at vi ikke har tilstrekkelig kunnskap om vannene.

Andre aktuelle tilbud