Fjellfiske i 12 vann i Gausdalen, en nydelig dal ved foten av Gaustatoppen

Sør for Gaustatoppen, i en nydelig fjelldal, tilbyr Gausdalen fjellplanlag storartede fiskemuligheter i 12 ørretvann. Du kan overnatte på idylliske Selstali seter eller slå opp eget telt ved vannene.

Arter

  • Ørret

Beliggenhet

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt selger

Gausdalen fjellplanlag

Hans Busnes

95066958

busnes@online.no

Kjøp fiskekort her

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

NB!! Bomvegen inn til vannet åpner 23 juni

Fangstrapportering

For å fiske her må du levere fangstrapport etter turen.

Rapporter fangst

Mer detaljert beskrivelse

 

Gausdalen ligger på sørsiden av Gaustatoppen, Sør-Norges høyeste fjell og en meget populær destinasjon hele året. Det er seks gode ørretvann i selve dalen, samt noen flere sør og sørvest for Selstali seter. Kvaliteten på ørreten er god og terrenget er lett å gå i. Utsiktene for fin fangst er alltid tilstede. Avhenging av vær og vind, så biter ørreten stort sett på alt; sluk, spinner, mark eller flue. Søtrtrtelsen kan variere fra vann til vann, men gjennomsnittsvekta ligger jamt over på 3-400 g. I følge de rapporter vi har mottatt har det faktisk også blitt tatt ørret på nærmere 4 kg i våre vann.

 

Det er totalt 12 vann som inngår i fiskekortordningen: Kroketjørn, Klokkstjørn, Dalatjørn, Diplan, Homtjørn, Melandtjørn, Trolltjørn, Selstalitjørn, Gråvåstaulvant, Fikstjørn, Aslakstaulvatn, og Skriustaulvatn

 

Overnatting: Du er velkommen til overnatting på idylliske Selstali seter som har to koselige tømmerhytter, servering og salg av gårdsmat, samt utleie av selskapslokaler.

Det er også muligheter til å telte ved vannene.

Fiskeregler

Generelle fiskeregler gjelder.

Gode fisketips

Her kan du fiske med sluk, mark og flue. På sommeren er det med flue og sluk som gir best fiske. Trenger du tips og råd, kontakt gjerne Hans Busnes på 95 06 69 58.