Rikt fiske i Vråvatn og Nisser

Kom til Vrådal! Ørreten er fin og rød i kjøttet og kan bli stor. God bestand også av røye, sik og abbor. Mange lett tilgjengelige fiskeplasser. Velegnet for alle.

Arter

  • Ørret
  • Abbor
  • Røye
  • Sik

Beliggenhet

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt selger

Vrådal Fiskelag

Per Wraa

47607979

per@wraa.no

Kjøp fiskekort her

Om selger

Vrådal Fiskelag er eit grunneigarlag som sel fiskekort for det meste av Vråvatn, den øvre delen av Nisser og ein del fjellvatn. Ikkje alle fjellvatna er merka på kartet, dette gjeld: Damtjønn, Grastjønn, Gulltuvetjønn, Holmetjønn, Høystøyltjønn-Høystøylløkane, Langevatn, alingelitjønn, Ljosvatn, Roholdttjønnane austre og vestre, Sandtjønn, St. Olavstjønn, Holtetjønn, Presttjønn, Fisketjønn, Frostlitjønnane øvre og nedre, Frostliløkane, Grålyngmoåi, Hægefjelltjønn, Langlitjønn, Maurstadtjønn, Raudhelltjønn, Tjostovstjønn, Umaktjønnana, Kaldvatn, Svarttjønn og Venelitjønn. Enkelte av vegane inn til desse vatna er bomveg.

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Takket være en storstilt kalking av Nisser er næringsforholdene i vannet blitt vesentlig bedret de siste årene. Ørreten har fin rødfarge i kjøttet og smaker deilig.

 

Sommer i Vrådal byr på mange aktiviteter i tillegg til de flotte fiskemulighetene. Visit Vrådal gir deg turforslag enten du går, sykler eller biler. Er du interessert i å vite mer om badeliv, golf, skating og klatring i Vrådal, eller vil du se listen over attraksjonene? Fullstendig oversikt over ferie- og fritidsaktiviteter, sommer og vinter, vinner du på vraadal.com

 

Anbefalte lenker

Visit Telemark

www.vraadal.com

Fiskeregler

Dette fiskekortet gjelder stort sett for hele Vråvatn og for den øvre delen av Nisser. I tillegg er flere  fjellvann med.

 

NB Se kartet og zoom inn for detaljert info og vær oppmerksom på hvilke grenser som gjelder. Langs vannet er det områder hvor fiske ikke er tillatt. Områdene er markert med rødt, skravert felt i kartet.

Gode fisketips

De store fiskene kommer ofte inn fra dypt vann i midten av september for å forberede gytingen. Ørreten kan bli flere kilo tung. Den beste fisketida er i juni og august. Midt på sommeren er vannet ofte for varmt slik at fisken søker til større dyp. Du er velkommen til å fiske med stang, flue, sluk/spinner og mark. Oterfiske er tillatt.