Isfiske på Kjemsjøen i Alvdal

På fjellet, i vakre omgivelser midt mellom Alvdal og Folldal, ligger Kjemsjøen. Perfekt plass for isfiske, også for barnefamilier. Her er du nærmest garantert fangst.

Arter

  • Ørret
  • Røye

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Om oss

Alvdal JFF har avtale med grunneierne på Kjemsjøen om salg av fiskekort for isfiske, samt oppsyn og kontroll gjennom isfiskesesongen.

Kontakt oss

Alvdal JFF

Tommy Stormoen

91554642

tstormoe@online.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Fangstrapportering

For å fiske her må du levere fangstrapport etter turen.

Rapporter fangst

Mer detaljert beskrivelse

Kjemsjøen ligger flott og naturskjønt til på fjellet, 990 m.o.h. Isfiske her er en opplevelse uansett om du får fisk eller ikke. Sjøen er relativt grunn med lys bunn og mange steder er det lett å se fisken der den svømmer under isen. Det er mye røye i vannet, både store og små. Vi tør nesten garanter bitt.

 

Hvert år arrangerer Alvdal JFF familiedag med isfiske på Kjemsjøen, et populært tiltak for isfiskere i alle aldre.

Fiskeregler

Fiskekortet gjelder for ETT HÅNDHOLDT snøre, og skal løses av alle som har fylt 16år. Ved unnlatelse av fiskekort(gjelder over 16år), ilegges straffegebyr på 10* kortprisen. Fiskekortkontroll utføres.

 

Vi henstiller til alle at de tar med seg alt søppel hjem, og bidrar til å holde det ryddig rundt vannet. Det er ikke tillatt å hogge ned trær eller busker rundt vannet. Alvdal JFF vil føre oppsyn og kontroll med isfiske på vannet. Nærmere opplysninger kan fåes ved henvendelse til Tommy Stormoen tlf. 915 54 642.

 

Både medlemmer og ikke-medlemmer ønskes velkommen til isfiske på Kjemsjøen mot å løse fiskekort. Medlemmer oppnår rabatt på kortprisen. Du er velkommen til å bli medlem i Alvdal JFF.

Gode fisketips

Helt grunnleggende for en hyggelig fiskeopplevelse på isen er å kle seg godt. Ull innerst og lag på lag. Føttene er spesielt utsatt, likeså hendene....