Sauedressur i regi av Nordenfjeldske Fuglehundklubb på Kvål

Oppmøte på Kvål (Kvålsveien 193). Husk medlemsrabatt dersom du er betalende medlem inneværende år. På medlemsnr skriver du inn navnet ditt, det vil bli tatt stikkprøver mot medlemslister. Velkommen!

Arter

  • Andre

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Veibeskrivelse

Fra Trondheim: Kjør til Kvål. Ta til høyre rett før lysreguleringen. Grusveien deler seg deretter i to, hold venstre. Parkering ved låven. 

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Om oss

Nordenfjeldske Fuglehundklubb har som formål å arbeide aktivt for jakthundsak og fuglehundsport med fuglehundraser godkjent av Norsk Kennelklubb. Klubben har samarbeidsavtale med NKK og derved med spesialklubbene og de øvrige samarbeidende klubbene.

 

Vi er en hyggelig og inkluderende klubb, med ca 400(2013) medlemmer, som arrangerer aktiviteter, kurs, utstillinger, jaktprøver og interessante medlemsmøter for alle fuglehundfolk - uansett fuglehundrase! 

 

Innmelding i klubben koster 320 kr og kan gjøres på hjemmesiden til Nordenfjeldske Fuglehundklubb

 

Medlemmer har rabatt på arrangementer i regi av Nordenfjeldske, i tillegg til andre gode medlemsfordeler, kryss av for medlem nederst på siden dersom du er medlem inneværende år i klubben.Du trenger ikke å ha med medlemsbevis ved oppmøte, medlemskjøp vil bli sjekket opp mot medlems listene.

Kontakt oss

Nordenfjeldske Fuglehundklubb

Kai Ivan Sterten (Aktivitetsutvalget)

92094339

kai_sterten@hotmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Aversjonsdressuren foregår med godkjente instruktører fra Nordenfjeldske Fuglehundklubb. Les mer om aversjonsdressur ved å klikke på linken under.

 

 

https://www.njff.no/jakt/Last%20nedsider%20for%20jakt%20skyting%20og%20hund/Last%20ned%20hund/Informasjon%20til%20hundeeiere%20om%20aversjonsdressur.pdf 

 

For å få sauerenhetsbevis kreves to runder med dressur med minimum 14 dagers mellomrom, hver økt koster 300 kr for ikke-medlemmer og 200 kr for medlemmer (husk å kryss av for medlem dersom du er betalende medlem inneværende år).

Det presiseres at i tiden før dressurøkten skal hunden ha på seg en "dummy" som skal ligne på et strømhalsbånd rundt halsen, dette er eiers ansvar.

Det er også mulighet til å fornye beviset om det trengs, da kreves bare en godkjent økt.

Obs! Siste uke med dressur (15 og 17 aug) er det kun 2.gangs dressur og fornyelse av bevis! 

 

Dressur foregår tirsdag og torsdag fra 13.06-29.06 og fra 13.07-17.08. oppmøte er kl 18.00 på Kvål v/ Elling Nideng, Kvålsveien 193. Se vedlagt kart. Velkommen!

 

PS! Tilbudet er lagt i kategorien fiske slik at man ikke trenger og betale jegeravgiften for å benytte seg av tilbudet.

Fiskeregler

.....

Andre aktuelle tilbud