Flotte fiskeopplevelser i Romsdal - Grytten Fjellstyre

Områdene ligger på hver side av vakre Romsdalen i Rauma kommune.

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt oss

Grytten fjellstyre

95235251

gundermagneo@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Fangstrapportering

For å fiske her må du levere fangstrapport etter turen.

Rapporter fangst

Mer detaljert beskrivelse

Grytten fjellstyre forvalter 3 områder i Grytten statsalmenning. Områdene ligger på hver side av vakre Romsdalen i Rauma kommune. Det største området sør/vest for Romsdalen er lettest tilgjengelig fra Trollstigen og Verma, Vermevatnet i dette området er regulert vatn.
Alnesvatne er lett tilgjengelig oppe på Trollstigen (norsk turistvei mellom Åndalsnes og Valldal), kun 5-10 min gange fra bilvei.

2 små områder nord for Romsdalen ligger i nærområde til Hen- og Eresfjord og Vistdal- statsalmenning. Disse er tilgjengelig fra Sandgrovbotn, oppkjøring fra E136 etter passering av Bjorli i retning Åndalsnes.

Rauma reklame og mer informasjon om rauma fjella og beskrivelse av tilgjengelighet: http://romsdal.com/

Det er villrein i alle områdene, og Grytten fjellstyre forvalter reinsjakt for innenbygdsboende i gamle grytten kommune.

Fasiliteter:

Grytten Fjellstyre eier 5 hytter i Grytten statsallmenning. Det er åpne hytter ved Langvatnet (7senger), Slettflybottvatne (2-3 senger, naust med høy standard), Vetle Hånådalsvatn (2 senger, kan være opptatt av gjetere i sommerhalvåret- nøkler fås hos Lars Fransplass Brøstdalen), Mebotn (3 senger) og Vermevatne (2 senger) . Vermevatnet har 2 hytter( 6 senger) som leies hos Verma Nærbutikk. Nøkler hentes på Verma nærbutikk.

Det kan leies båt ved alle hytter. Hyttene er i god stand, og det er gass og ved til oppvarming av hytte, samt enkelt kjøkkenutstyr i alle hytter. I hyttene er det hengt opp giroer som fylles ut og tas med for betaling av overnatting. og leie av garn/båt. Det er båt til leie ved Alnesvatnet oppe på Trollstigen, vester og garn tilgjengelig ved båten, giro for betaling ved båten.

Fiskeregler

Barn under 18 fisker gratis.

Det er mye fisk i alle vann. Noe smått i enkelte vann, men god "pannefisk".

I Vermevatnet (garn restriksjon: 18 omfar) og Slettflybotn er det bra størrelse på fisken. I vatna på nordsida er det også godt fiske.

Andre aktuelle tilbud