Fisketilbud fra Geilo Jeger og Fiskerforening

Geilo og omegn er velkjent og godt egnet for fritidsfiske. Geilo JFF tilbyr fiske i ca. 30 vann med korte elvestubber mellom noen av vannene. Sesongen er fra 1. mai til 30. sept.

Arter

  • Ørret
  • Røye
  • Sik

Beliggenhet

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt selger

Geilo JFF

Bjørn Sletto

+47 90020818

basletto@online.no

Kjøp fiskekort her

Om selger

Geilo jeger- og fiskerforening ble stiftet i 1952 og har beliggenhet i Hol kommune ved foten av Hardangervidda. Alle, også ikke-medlemmer, er velkommen til å løse fiskekort hos oss. Medlemskap i Geilo JFF tilbys fastboende og hytteeiere, samt deres ektefelle eller samboer. Som medlem får du fordel av billigere fiskekort, båtleie og hytteleie, mulighet til å søke på småviltjakt, samt de fordeler Norges Jeger- og Fiskerforbund kan tilby.

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Tar du Bergensbanen mellom Oslo og Bergen ligger Geilo halvveis. Geilo jeger- og fiskerforening disponerer ca. 30 fiskevann med korte elvestubber mellom noen av vannene. Vannene har varierende bestand av ørret, og Ustedalsfjorden, Bergsmulfjorden, Nygardsvatnet og Sløddfjorden har også en del røye og sik.

Ørekyta har gjort inntog i en del av vannene, og det fiskes hver sommer med teiner i vannene på Kikut og Skjerja for å holde den i sjakk.

 

 

Fiskeregler

Fiske fra båt eller farkoster er kun lovlig i Ustedalsfjorden, Bergsmulfjorden, Nygardsvatnet og Sløddfjorden, samt foreningens båter i Skjerja og Tjørngravtjørne.

Gode fisketips

De fleste vannene blir kultivert, og regnes med å ha fisk av god kvalitet. Fisketid fra isen går til 30.09. Størrelsen på fisken i vannene ligger stort sett på mellom 100 og 600 gram, men det blir hver år tatt en del fisk på 1 til 3 kilo. Røya har gjennomsnittsvekt på ca.100 gram, og isfiskere kan på gode dager få 30-40 stk.

 

Ustedalsfjorden
En god del ørret fra 200 - 600 gram, og røye fra 100 – 200 gram. Noe sik rundt 500 gram. NB! Vassdraget er regulert og kan stige raskt.

Veslefjorden, Røyekulpen, Camping- og Slåttahølen
Ørret, mest mellom 100 – 600 gram. Mange  gode fiskeplasser ved ikke for stor elv. NB! Vassdraget er regulert og kan stige raskt.

Grødalen
Ørret , stort sett 100 – 800 gram. Jevnt over gode fangster.30 min å gå fra Hakkesetstølen.

Store Hakkeset
Mye ørret, stort sett 400 – 800 gram, men også en del fisk mellom 1 og 2 kilo. 7 – 8 minutter gange fra Hakkesetstølen.

Lille Hakkeset
Ørret, stort sett 100 – 300 gram. Mye fisk. 15 minutter å gå fra Hakkesetstølen.

Svartesteinstjønn, Rundetjønn og Geilotjønn
Ørret vesentlig mellom 100 – 800 gram. Beliggenhet ved Kikut Fjellstue. 

Skjerja
Stor ørret, fortrinnsvis mellom 500 gram og 2 kilo, men også opptil 3-4 kg. Veldig lunefullt vann der man kan få flere fisk, men også kan returnere tomhendt. Mulighet for overnatting i hytte, og leie av båt. Beliggenhet ca. 1 times gange fra Tuvaseter. (Ca. 10 km. fra Geilo mot Skurdalen, ta så til høyre mot Nedrestøl og Tuva 14 km). Bomveg. OBS! Fisketid fra ca. 1 juli. Vaktmann fra ultimo juni til ultimo august har telefonvakt mellom kl.17 – 18 på tlf; 90186172.

Bjørnabutjødnan
Ørret i alle størrelser med god kvalitet. Store Bjørnabu har den største fisken, og innerste Bjørnabu har mest fisk. 45 min å gå fra Fjellvegen nord for Haugastøl. 

Tjørngravitjørni
Ørret av flott kvalitet i alle størrelser.

Gampetjørne
Ørret av flott kvalitet og størrelse.

Slåttehalltjørne
Ørret av flott kvalitet og størrelse.

Krosstjørne
Litt for mye ørret i alle størrelser. Litt slank.

Kvasshovdtjørnan
Litt mye ørret, men god kvalitet.

Sundtjørne
Litt for mye ørret i alle størrelser. Litt slank.

Karistøltjørne
Fiske kun fra vestsiden. Ørret av flott kvalitet i alle størrelser.

Langetjørne
Ørret av flott kvalitet og størrelse.

Elva ned til Raggetjørne
Ørret av flott kvalitet i alle størrelser.

Fjellbergkulpen
Ørret, røye og sik av varierende kvalitet.

Ustekvikja til Karistølneset
Ørret, røye og sik av varierende kvalitet.

Vannene opp mot Bergsmulen
Ørret og røye av ukjent kvalitet.

 

Overnatting og båtleie

Skjerja har rom til leie i flott hytte, og for dem som vil ha med hund har vi et stort telt med vedfyring til leie for kr.80.- pr. pers. pr. døgn. Båt kan leies for fiske med oter eller stang i en begrenset del av vannet.  Gjennomsnittsvekten har de siste årene vært mellom 1.3 kilo og 0,9 kilo.  Skjerja har egen vaktmann fra ultimo juni som kan treffes på telefon 90186172 mellom kl.17 og 18. Kiosk med salg av brus og sjokolade.

 

Overnatting koster kr.200.- (medl kr.100.-) pr døgn. Båtleie 3 timer, kr. 150.- Oterkort 3 timer inkl.båt, kr.200.-