Fiske for statsallmenningene i Stjørdal

I Stjørdal er det 5 fjellstyrer som tilbyr et felles fiskekort. Her det mange vann og elver å fiske i. I tillegg kan du leie trivelige og fint beliggende hytter hos oss.

Arter

  • Ørret
  • Røye

Beliggenhet

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt selger

Fjellstyrene i Stjørdal

74803900

stjordal.fjelloppsyn@fjellstyrene.no

Kjøp fiskekort her

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Allmenningene i Stjørdal ligger som en hestesko rundt kommunen og strekker seg fra Skrarven som er den høyeste toppen på 1171 moh, til de lavereliggende områdene i Skatval og Lånke.

 

Fjellstyrene i Stjørdal tilbyr mange vann og elver å fiske i. Mange av vannene holder høy kvalitet selv om noen av vannene i de lavereliggende områdene har en for høy bestand. Her kan det være lurt å ta med de minste så er de garantert fisk.

 

I de høyereliggende vannene er det generelt høy kvalitet på fisken. I de lavereliggende områdene er det tendenser til overbefolkning og fisken er mindre i størrelse.

 

Nyttige linker:

Fiskeregler

Eieren av dette kortet skal ha lest, forstått og skrevet ut fiskereglene som finnes i tilbudet. Fiskereglene skal følge med fiskekortet i utøvelse av fiske.

 

Gode fisketips

Er du ute etter storørreten så legg fisketuren til de mer avsidesliggende områdene i fjellet. Dersom du ønsker mange fisk legger du turen til skogen og de mindre vannene. Elvene er alltid morsom å fiske i og kan gi gode fangster.