Fjellfiske i Surnadal kommune og Trollheimen

Velkommen til et fjellfiskeeventyr i Surnadal kommune og Trollheimen. Her vil du finne mange kjente og ukjente fiskeperler som venter på at du skal finne dem. God tur og skitt fiske!

Arter

  • Ørret
  • Røye

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Video

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Om oss

Fjellfiske i Surnadal fungerer som et overbyggende kort for de fleste grunneierlag i Surnadal kommune (kan kun kjøpes på Inatur.no). Kortet gjelder alle vann i Surnadal kommune som er innen sonen unntatt vatna Skrøåvatna og Vassdalsvatnet i Vindøldalen og Follsjø/Gråsjø i Folldalen. Disse har egne kort. Det er i tillegg noen vann som er private. Disse er skravert på kartet.

Man kan også kjøpe fiskekort for hvert enkelt grunneierlag i Surnadal.

Kontaktinformasjon til de enkelte grunneierlag finner du på:  http://midtnorsknatur.no/nb-NO/Trollheimen/Fjellfiske/Fiskekort.aspx

Kontakt oss

Fjellfiske i Surnadal kommune

SJFF v/Linda Humberset

+4790170940

linda.humberset@gmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Velkommen til kommunen som er kjent for sine lakselver. Men det du kanskje ikke visste er at kommunen også har et rikt tilbud av spennende fjellfiskevann. 

 

Frodige og mektige daler som Folldalen, Vindøldalen, Nordmarka, Romådalen, Kvennsetdalen, Gammelseterdalen, Neådalen og mange flere ligger bare og venter med sine uoppdagede fiskeperler. Her finner man fiskemuligheter for småbarnsfamilien så vel som for eventyreren. Fisken er av god kvalitet og i mange vann ligger kilosrugger å lurer. I tillegg til fjellfiskekortet, kan du kjøpe fiskekort for Gråsjø og Follsjø, Vassdalsvatnet og Skrøåvatna, samt Kårvatn.

 

Kjente turistliner som "Trekanten", "Fjordruta" og stien til Snota slynger seg langs mange gode fiskevann. Så ikke glem å pakke fiskestanga selv om du primært skal på fottur. Det vil du ikke angre på.  

 

Lykke til og god tur inn i Surnadal kommune og Trollheimens fjellfiskeparadis. Skitt fiske!!

Fiskeregler

Kortet gjelder for håndsnøre-, stang- og oterfiske.  Unntaket er Gråsjø/Follsjø hvor du også kan få kjøpt garnkort.

Barn under 16 år fisker gratis.

For å hindre spredning av fiskesykdommer og parasitter, må fiskeutstyr, båter, klær m.m. tømmes for vann og tørkes eller desinfiseres før bruk i annet vassdrag. Fiskeslo må tas med til renovasjon eller graves ned.

Det er forbudt å bruke levende fisk som agn.

Betalt fiskekort skal framvises på forlangende av oppsyn, politi eller grunneier.

Gode fisketips

For gode fisketips og anbefalte fisketurer, besøk Fjellfiske i Trollheimen sin hjemmeside: http://midtnorsknatur.no/nb-NO/Trollheimen/Fjellfiske/Fisketurforslag.aspx

Andre aktuelle tilbud