Fiske i Hurdalsjøen

Hurdalsjøen med sine 32,3 km2 ligger fordelt i tre kommuner, Hurdal, Nannestad og Eidsvoll nord i Akershus. Fisket administreres av Hurdalsjøen fiskeadministrasjon

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret
  • Gjedde
  • Abbor
  • Lake
  • Andre
  • Sik

Beliggenhet

Viktige datoer

Det er ikke lagt inn noen viktige datoer

Kontakt selger

Hurdalsjøen fiskeadministrasjon

Send sms til Christian Juel

41904176

juelchristian@hotmail.com

Kjøp fiskekort her

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Hurdalsjøen

Med sine 32,3 km2 ligger fordelt i tre kommuner, Hurdal, Nannestad og Eidsvoll nord i Akershus. Fisket administreres av Hurdalsjøen fiskeadministrasjon (HFA) bestående av representanter fra grunneiere og lokale jeger og fiskerforeninger. HFA tilbyr her fiskekort for stang og garnfiske gjeldene for hele sjøen .

 

Generell beskrivelse

Innlandsfiske med stang og garn i Hurdalsjøen, avgrenset i sør fra Sagdammen, Eidsvoll Verk til utløp av Hurdalselva i nord. Arter - abbor, gjedde, hork, krøkle, mort, sik, lake og ørret, deriblant en stabil god storørretstamme.

 

Fiskebestand 

God bestand av sik , gjedde og abbor. Abbor over 1 kilo er ikke uvanlig. God bestand av lake, men sjelden fisk over 1,5 kg. Stabil og god bestand av storørret, med eksemplarer opp til 8 kg.

 

Beliggenhet og terrengbeskrivelse 
Beliggende nord i Akershus i Hurdal, Eidsvoll og Nannestad kommune. Innsjøarealet er på 32,3 km2, og innsjøen er delt i to bassenger, et nordlig med maksimaldyp på ca 25 m og et sydlig basseng med største dyp på ca 59 m.

 

Følg oss på Facebook for nyheter og tips. Se vår Facebookside her.

Fiskeregler

Årskort som følger kalenderåret for fiske med stang, håndsnøre og garn i Hurdalsjøen fra land og båt. For fiskeregler, se generelle regler. NB! fiskekortet gjelder ikke for fangst av kreps.

Gode fisketips

Fra land er det gode muligheter for napp ved utløpet til Andelva der man treffer på fin abbor og gjedde.Prøv gjerne en jigg eller mark og dupp.

Fra bryggene nord i sjøen ved Esso er det gode sjanser for å møte på større abbor , mens i elveosene i nord man man få et rikt og variert fiske.

For de virkelig store fiskene så er dorging med båt tingen. Med en liten wobbler som for eksempel en 5 cm rapala får du alltid fisk hvis du kjører grunt, men om du vil på gjeddejakt eller prøve deg på ørreten så øk størrelsen på wobbler til 10 cm og man vil oppleve godt fiske over store deler av sjøen.