Fiske i Siljan

Siljan JFF disponerer ca 80 gode fiskevann, både de som er lett tilgjengelige og de som befinner seg langt inn i Siljans dype skoger.

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret
  • Gjedde
  • Abbor
  • Røye

Beliggenhet

Viktige datoer


29.12.2015 kl. 09:00

Kontakt selger

Siljan Jeger og Fiskerforening

98265400

post@siljanjff.no

Kjøp fiskekort her

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Siljan J.F.F. er en forening med ca 570 medlemmer, foreningen disponerer ca 80 gode fiskevann. Fiskevann Siljan JFF. disponerer strekker seg fra 200 m.o.h. opptil ca 600.m.o.h. 25 av vanna er rene ørretvann. Det finnes vann som er lett tilgjengelig, og vann for de som foretrekker stillhet i Siljans dype skoger.

 

I tillegg til inatur.no, får du kjøpt fiskekort følgende steder:  SILJAN: Spar Siljan.  Ekeberg Auto (YX). SJFF har 2 gammer med overnattingsplass til 6 stk i Velene og Krokvann.

 

Fiskebestand

Foreningens vann har bestand av ørret, abbor, gjedde, røye, mm. 25 av vanna er rene ørretvann.

 

Beliggenhet og terrengbeskrivelse

Siljan Jeger og Fiskerforening sitt område ligger i Siljan som er en kommune i Vestfold og Telemark fylke. Foreningen disponerer ca 80 fiskevann som strekker seg fra 200, opptil ca 600.m.o.h. Lende er lett framkommelig til fots med mange skogsbilveier. Fint å sykle eller gå her. Noen av vannene ligger langs vei, andre må du ta beina fatt for å nå.

 

Anbefalte lenker

Siljan JFF hjemmeside

Fiskeregler

Båter kun for medlemmer av SJFF i følgende vann med rett til oterfiske fra båten i. Haukesjø, Balangen,Stortjern,Nedre, Setertjern, Midvelen, Storevelen og Krokvann. I tillegg er det båt i Hvalpetjern og Nedre Sortedalstjern, men oterfiske er ikke tillatt der.

Oterfiske er også frigitt i følgene vann, Gorningen, Laksjø, Svartangen, Sporavann og Vanebuvannet. Fiske fra egen båt/kano/kajakk eller bellyboat er ikke tillat i våre øvrige vann. Medlemmer av SJFF fisker på medlemskapet. Fiske med garn og ruser er kun i regi av foreningen som et tiltak for å regulere bestanden.

Båten i Midvelen blir låst, det må hentes nøkkel hos Ekeberg Auto i Siljan. Det er ikke lov og ringe og booke nøkler. Det kvitteres for uttak av nøkkel i bok.

Fiskekortpriser 2022: Døgnkort. Kr. 50.- Weekend. Kr. 100.- Ukes kort. Kr. 150.- Sesongkort. Kr. 300.- Hovedmedlem i SJFF koster kr. 690.- pr år inkludert tidskifter.

Veibeskrivelse

Områdekart fåes kjøpt på Ekeberg Auto i Siljan. Vannene er jevnt fordelt utover hele kommunen.

Gode fisketips

Siljan Jeger og Fiskerforening har mange fine fiskevann, tidlig i sesongen er det best med markfiske. Mange har fått fine fangster på markdrag i Siljan. Ellers så er det veldig mange muligheter for all slags fiske i Siljan. Vi har også 2 gammer som er tilgjengelig for turbrukere og fiskere. Disse står åpent hele året. Den siste gammen ved Krokvann ble satt opp sommeren 2005.

Andre aktuelle tilbud