Fiske i Siljan

Siljan JFF disponerer ca 80 gode fiskevann, både de som er lett tilgjengelige og de som befinner seg langt inn i Siljans dype skoger.

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret
  • Gjedde
  • Abbor
  • Røye
  • Karpefisk
  • Kreps

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Veibeskrivelse

Områdekart fåes kjøpt på Ekeberg Auto i Siljan. Vannene er jevnt fordelt utover hele kommunen.

Viktige datoer


29.12.2015 kl. 09:00

Kontakt oss

Siljan Jeger og Fiskerforening

90882943

post@siljanjff.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

Siljan J.F.F. er en forening med ca 500 medlemmer, foreningen disponerer ca 80 gode fiskevann. Fiskevann Siljan JFF. disponerer strekker seg fra 200 m.o.h. opptil ca 600.m.o.h. 25 av vanna er rene ørretvann. Det finnes vann som er lett tilgjengelig, og vann for de som foretrekker stillhet i Siljans dype skoger.

 

I tillegg til inatur.no, får du kjøpt fiskekort følgende steder: SKIEN: Jakt og Fjellsport og Turistkontoret Skien. SILJAN: Hydro-Texaco. Spar Siljan. Selvbetjening Løkka-bommen (øvre-Siljan), Sandoa-bommen, Ekeberg Auto (YX). SJFF har 2 gammer med overnattingsplass til 6 stk i Velene og Krokvann.

 

Fiskebestand

Foreningens vann har bestand av ørret, abbor, gjedde, røye, mm. 25 av vanna er rene ørretvann.

 

Beliggenhet og terrengbeskrivelse

Siljan Jeger og Fiskerforening sitt område ligger i Siljan som er en kommune i Vestfold og Telemark fylke. Foreningen disponerer ca 80 fiskevann som strekker seg fra 200, opptil ca 600.m.o.h. Lende er lett framkommelig til fots med mange skogsbilveier. Fint å sykle eller gå her. Noen av vannene ligger langs vei, andre må du ta beina fatt for å nå.

 

Anbefalte lenker

Siljan JFF hjemmeside

Fiskeregler

Båter kun for medlemmer av SJFF i følgende vann med rett til oterfiske fra båten i. Haukesjø, Viervann, Midvelen, Storevelen og Krokvann. 

Oterfiske er også frigitt i følgene vann, Gorningen, Laksjø, Svartangen, Sporavann og Vanebuvannet. Fiske fra egen båt/kano/kajakk eller bellyboat er ikke tillat i vår vann. Medlemmer av SJFF fisker på medlemskapet.

Båten i Midvelen blir låst, det må hentes nøkkel hos Ekeberg Auto i Siljan. Det er ikke lov og ringe og booke nøkler. Det kvitteres for uttak av nøkkel i bok.

Fiskekortpriser 2020: Døgnkort. Kr. 50.- Weekend. Kr. 100.- Ukes kort. Kr. 150.- Sesongkort. Kr. 300.- Hovedmedlem i SJFF koster kr. 690.- pr år inkludert tidskifter.

Vedlagte filer

Gode fisketips

Siljan Jeger og Fiskerforening har mange fine fiskevann, tidlig i sesongen er det best med markfiske. Mange har fått fine fangster på markdrag i Siljan. Ellers så er det veldig mange muligheter for all slags fiske i Siljan. Vi har også 2 gammer som er tilgjengelig for turbrukere og fiskere. Disse står åpent hele året. Den siste gammen ved Krokvann ble satt opp sommeren 2005.

Andre aktuelle tilbud